söndag 9 februari 2014

Långhelg

Har haft tjejhelg med Josefina fredag-söndag medans Micke varit i Idre med jobbet. Känns så bra att det finns en möjlighet att göra så, livet rullar ju på så fort annars att det är skönt att ta ett par dagar bara för oss två och komma i kapp.
Vi har tagit det rätt lugnt men ändå hunnit med en hel del och dagarna har verkligen gått fort.
I fredags åkte vi till Sollentuna där Jossan fick sitt livs andra klippning. Hon satt stilla som ett ljus och kunde knappt prata för det var så spännande. Både frisörerna och tanten som satt bredvid konstaterade att hon var fantastiskt duktig och den sötaste kund som nånsin varit där :)


Efter att ha fått glitter & lila färg i håret gick vi en sväng i centrum så hon fick köpa lite pysselgrejer. Det var en väldigt glad tjej som åkte hem sen.
Lördagen startade segt men sen hann vi med både pyssel på biblioteket och besök hos grannarna. Givetvis blev det också lite lördagsgodis till både Ninna & mamma :) Lillskruttan somnade gott i soffan senare på kvällen framför spännande "SvanPrinsessan" så jag fick se lite Mello.
Idag har vi varit i simhallen på första gången av MiniSim. Josefina tyckte det var roligt men lite för spännande, så hon hängde på mig som ett litet plåster rätt mycket av tiden. Blir nog bättre nästa gång då allting inte är helt nytt.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar